Cuentan sobre mí

Diu Sara

La Laia, amb les seves paraules, em va fer sentir segura i tranquil.la en tot moment. Em va ajudar a viure el treball de part de forma conscient, a connectar amb mi, a escoltar el meu cos, a no tenir pressa, a gaudir-lo. El seu acompanyament durant l’embaràs i el part va ser vital i em va fer sentir forta i capaç en tot moment, a normalitzar-ho tot i a viure-ho de manera absolutament natural.
nosaltres som qui decidim el que volem, com volem parir, i ella em va ajudar a trobar el meu camí i a preparar-me pel gran moment. Va estar sempre disponible, abans, durant i després del part. I això em donava molta pau interior, em sentia sempre acompanyada i compresa per ella. Gràcies de tot cor, Laia
Pel que fa a la lactància, m’ha ensenyat que tot és més simple i fàcil del que ens fan creure, que confiar en el poder del teu cos i en l’instint de mare és l’únic necessari per alimentar al teu fill. Això i molt d’amor. Alguns consells pràctics m’han servit de gran ajuda per tenir una lactància exitosa.

Sara